digital wallcollection: ontwerp uw eigen wand 

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

Digital Wallcollection is een uniek concept voor de projectmarkt. Deze digitale collectie vinyl wandbekleding is enkel en alleen online te bekijken en gebruiken, ofwel te customizen. 24/7, dus wanneer het u uitkomt. De Digital Wallcreator biedt u de mogelijkheid zelf unieke en originele wandontwerpen te maken op vinyl wandbekleding, volledig naar wens.

 

collectie

De dessins uit de digitale collectie zijn anders dan het gebruikelijke aanbod in de projectmarkt. Kenmerkend is het grafische en monumentale karakter van de dessins. Ook zal het verrassende verloop in kleur en vorm opvallen. De dessins zijn groot, veelal kleurrijk, ruimtelijk, niet repeterend, op iedere schaal te gebruiken en divers.

 

De functionaliteit van de wandbekleding is zoals u van Vescom gewend bent. Vescom Digital Wallcollection is duurzaam, hygiënisch, desinfecteerbaar, onderhoudsvrij, veilig, kras- en slagvast, eenvoudig te repareren en een slim alternatief voor glasweefsel of verf.

digital wallcreator

Deze tool biedt u de mogelijkheid een dessin uit de digitale collectie te customizen voor een specifieke ruimte, volledig naar eigen inzicht en ontwerp. U kunt een ruimte aanmaken in de wallcreator en geeft daarin de plek van eventuele ramen, deuren en schuine hoeken aan.

 

Vervolgens maakt u een keuze uit de digitale collectie en positioneert u het gekozen dessin naar wens op de wand. Slechts een deel van het gehele dessin gebruiken en proportioneel schalen behoren ook tot de mogelijkheden. Bovendien kunt u direct een offerte opvragen.

 

Vescom’s Digital Wallcollection nodigt uit om wandbekleding een brede, vernieuwende en eigen toepassing te geven. Kijk en ontwerp zelf!

 

www.digitalwallcollection.nl