curtain 

De collectie gordijnstoffen bestaat uit uni's, dessins, transparanten en dim outs en omvat 22 kwaliteiten uitgewerkt in zo'n 400 kleuren.

 

Dankzij innovaties in garens heeft onze collectie gordijnstoffen een meer individuele beleving per product qua structuur, dessin, kleur en materiaalexpressie. Elk dessin heeft een eigen 'look & feel'. Zo bieden we voor elk interieur de juiste oplossing.

 

De gordijnstoffen zijn brandwerend, lichtecht, functioneel en duurzaam. Daardoor zijn ze optimaal toepasbaar in de internationale projectmarkt.

Bedra en Tavira zijn, net als de transparanten Chira en Zembra, naadloos te confectioneren.

 

acoustics

Carmen, Marmara en Formoza hebben, ondanks hun transparantie en minimale gewicht, een geluidsabsorptie van alphaw 0.5 en 0.6. Toepassing van deze gordijnstoffen verkort de nagalm, dempt geluid en verbetert de verstaanbaarheid in projectomgevingen zoals kantoorruimtes, vergaderzalen, restaurants, hotellobby’s of multifunctionele zalen. De stoffen zijn brandwerend, en voldoen aan de strengste Europese norm voor openbare gebouwen (B1 volgens DIN 4102). De stoffen zijn ontwikkeld en ontworpen door Annette Douglas en worden geproduceerd door Vescom.

zoeken in curtain

kleur

samenstelling