upholstery 

De collectie textiel en vinyl meubel-bekleding bestaat uit 30 dessins in meer dan 750 kleuren. Onze meubelbekleding is speciaal ontwikkeld voor de project-markt en wordt hoog gewaardeerd door zowel de industrie, stoffeerders als eindgebruikers.

 

meubelstoffen

Kenmerkend voor onze meubelstoffen is het samengaan van functionaliteit en schoonheid. Technisch voldoen de producten aan de hoge eisen die de projectmarkt aan de materialen stelt. Onder meer wat betreft brandwerendheid en duurzaamheid. Tegelijk bieden de producten diversiteit en esthetische kwaliteit. De verbinding van de technische en esthetische kwaliteit maakt de collectie uniek.

 

Als basis voor onze meubelstoffen dienen 100% brandvertragend polyester, wol en mohair. Duurzaam, brandwerend, optimaal toepasbaar, lichtecht en slijtvast. De stoffen beantwoorden aan alle functionele en esthetische eisen en zijn hierdoor geschikt voor intensief gebruik in de projectmarkt.

vinyl meubelbekleding

Functionaliteit en originaliteit. Daarmee onderscheidt Vescom vinyl meubelbekleding zich in de markt. Vinyl meubelbekleding is samengesteld uit een kunststof bovenlaag met een katoenen drager. Het gewicht van 800 gr/m² staat garant voor een stevig product met een lange levensduur. Bovendien is het brandwerend en in hoge mate bestand tegen urine-, bloed- en transpiratievlekken.

 

Vescom vinyl meubelbekleding is hygiënisch en optimaal beschermd tegen bacteriën, vuil- en vetbestendig en voldoet aan strenge veiligheidsvoorschriften.

zoeken in upholstery

kleur

samenstelling