nieuws

14 april 2014

Gordijnstoffen met verticaal weefeffect

Opvallend, maar niet dominant. Dat is een goede typering van de twee nieuwe gordijnstoffen Naltar en Erwa. Beide kwaliteiten tonen een verticaal weefeffect. Subtiel maar bijzonder. Omdat ook deze stoffen voldoen aan de hoge eisen van de projectmarkt, is de toepasbaarheid optimaal.

lees meer

02 2014

Vescom opent showroom en kantoor in Milaan

Tijdens de Milan Design Week 2014 opent Vescom haar nieuwe showroom en kantoor in Milaan.

lees meer

17 februari 2014

Cradle to Cradle Gold Xorel textiel wandbekleding

Update collectie textiel wandbekleding. Vier nieuwe Cradle to Cradle gecertificeerde dessins in de collectie textiel wandbekleding van Vescom. De bekende Xorel producten Strie, Dash en Nexus in een nieuwe kleurenserie en het nieuwe dessin Veneer Emboss, hebben allen het certificaat Gold behaald.

lees meer

04 februari 2014

Opvallend en eigenzinnig

Deze maand voegt Vescom 3 nieuwe dessins toe aan haar collectie vinyl meubelbekleding: Cyprus, Malta en Devon. Drie opvallende en eigenzinnige dessins die een verrijking zijn van het bestaande aanbod en die, zoals u van ons mag verwachten, de vertrouwde Vescom kwaliteit bezitten in vorm en functie.

lees meer

28 november 2013

Vescom akoestisch wandsysteem

Vescom introduceert nu, naast transparante akoestische gordijnstoffen, ook een akoestisch wandsysteem. Een functionele, flexibele en esthetische wandoplossing voor een verbetering van de akoestiek in een ruimte. Het systeem verkort de nagalmtijd en verbetert de verstaanbaarheid. De bescheiden uitstraling maakt het systeem geschikt voor toepassing in de architectuur van diverse projectomgevingen.

lees meer

13 november 2013

Textiel wandbekleding met duurzaam en natuurlijk karakter

Fijne texturen en stoere linnen weefsels. Textile Wallcovering V: een collectie met een duurzaam en natuurlijk karakter. Het overwegend gebruik van linnen is bepalend voor de ‘look and feel’ van de collectie.

lees meer

29 augustus 2013

Textiel look en kleurrijke uni’s

Twee nieuwe dessins: Belton en Powell. Daarnaast nieuwe kleuren voor de bekende kwaliteiten Nero en Vigo. Alle vier een eigen beeld en karakter. De één eigenzinnig, de ander ingetogen. Vier dessins zorgvuldig uitgewerkt in 144 kleuren, toe te voegen aan binder Vinyl 02. Geschikt voor toepassing in de projectmarkt, toepasbaar op vaste wanden en systeemwanden.

lees meer

04 juni 2013

Bijzondere persdessins

Vescom presenteert vijf nieuwe meubelstoffen. Corfu, Lido en Paros: 100% mohair kwaliteiten voorzien van authentieke, eigentijdse persdessins. Daarnaast de chique mohair/zijde kwaliteit Togo en de veelzijdige wollen meubelstof Bowen.

lees meer

02 mei 2013

Nieuwe dessins Xorel textiel wandbekleding

Silhouette Embroider en Sway Embroider. Twee dessins textiel wandbekleding voorzien van stijlvolle, opliggende borduursels. De verfijnde textuur en het licht glanzende uiterlijk van deze Xorel wandbekleding vormen een verrassende combinatie met de borduursels.

lees meer

14 maart 2013

Gordijnstoffen voor de zorg

Frisse en eigentijdse kleuren, aansprekende dessins die bijdragen aan een prettige zorg- en leefomgeving. Gordijnstoffen die door hun uitstraling en eigenschappen (wasbaar op 70 graden) speciaal ontwikkeld en geproduceerd zijn voor de zorgsector. De stoffen zijn samengesteld uit 100% Trevira CS garens, waardoor ze de best denkbare brandwerende eigenschappen bezitten.

lees meer

12