nieuws

25 januari 2016

Stevige structuur en kleur

Een goede start van 2016… Drie nieuwe dessins vinyl wandbekleding en een nieuwe kleurenserie voor de klassieker Colour Choice. Met deze update toont Vescom de diversiteit van de collectie. Voor iedere ruimte een geschikt dessin!

lees meer

30 november 2015

Luxe, eigentijds en veelzijdig

Wallcovering 04 textile: 13 dessins, 243 kleuren. Een veel-zijdige collectie met aandacht voor verschillende materialen. Allover, subtiel en tactiel, comfortabel en verzachtend voor het interieur. Natuurlijke zijde, linnen, technische weefsels en non-wovens. Uitgevoerd in kleuren gekoppeld aan deze textiel-kwaliteiten. Rijk in beeld en kwaliteit. Eigentijds!

lees meer

02 november 2015

Walltalkers: beschrijfbaar, projectiescherm en magnetisch

Walltalkers wandbekleding van Vescom maakt een wand volledig bruikbaar voor presentatie doeleinden. De wandbekleding kan dienen als projectiescherm, is beschrijfbaar en droog uitwisbaar en is magnetisch. Ideaal voor kantoren, vergader-, trainings- en opleidingsfaciliteiten, marketing afdelingen en ontwerpstudio’s.

lees meer

09 oktober 2015

Kleurrijk, functioneel en duurzaam

Vescom gaat de nieuwe collectie meubelbekleding van Designtex distribueren in Europa, Zuid Amerika en Oceanië. De collectie bestaat uit maar liefst 40 dessins en biedt een grote variatie in functie, materiaalbeleving, dessin en kleur.

lees meer

07 oktober 2015

Vescom distribueert Designtex meubelbekleding

We zijn verheugd te melden dat Vescom en Designtex een strategisch partnership aangaan! De samenwerking is erop gericht om de internationale projectmarkt nog beter te bedienen met een divers productaanbod. Concreet betekent het dat Vescom de distributie voor de nieuwe collectie meubelbekleding (40 dessins) van Designtex gaat verzorgen in Europa, Zuid Amerika en Oceanië.

lees meer

15 september 2015

Zijde: luxe, elegantie, glans

Zijde heeft een natuurlijk en ambachtelijk karakter. Door de onregelmatige structuur en glans geeft dit een uitermate chique ‘look and feel’. De nieuwe collectie Textile Wallcovering VI bestaat uit 16 dessins, met 9 kwaliteiten 100% zijde en 7 zijdelooks.

lees meer

30 juni 2015

Verschillende karakters, bijzondere uitstraling

Drie nieuwe, maar heel verschillende dessins en een recolor voor Sagara. De diversiteit en uitstraling van deze kwaliteiten, van uni tot specifiek materiaalgevoel, maken een ruimte extra bijzonder. De dessins hebben zeer verschillende karakters, zijn natuurlijk en vriendelijk. Een perfecte aanvulling voor de Vescom collectie.

lees meer

26 mei 2015

Nieuw: dim out en multicolor zijdelook

Met enthousiasme introduceert Vescom dit voorjaar twee nieuwe gordijnstoffen. De soepel vallende dim out, Iseo. En de licht glanzende multicolor zijdelook, Ombo.

lees meer

14 april 2015

Bezoek onze showroom in Milaan

Tijdens de Milan Design Week 2015 toont Vescom haar nieuwste introducties op het gebied van wandbekleding, meubel- en gordijnstoffen. Ook presenteren wij in onze showroom de laatste ontwikkelingen voor wandbekleding+print.

lees meer

07 april 2015

Verfijnde wolmelange

Vescom introduceert dit voorjaar de nieuwe meubelstof Balta. Deze wolmelange (80% wol / 20% polyamide) met fijne en zachte structuur is uitgevoerd in 19 zakelijke, maar aangenaam zachte tinten.

lees meer