nieuws

20 juni 2016

Diversiteit en rijkheid

Twee nieuwe, maar contrasterende dessins vinyl wandbekleding – Cantin en Kilby - en nieuwe kleurenseries van de bekende kwaliteiten Trinity en Detroit. Met deze update biedt Vescom een spannende bandbreedte van diversiteit, structuur en rijkheid in materiaal. Een perfecte aanvulling op de collectie!

lees meer

25 april 2016

Decoratieve dessins en basics

Maar liefst 6 nieuwe dessins voor de Xorel textile wallcovering collectie! Cradle-to-cradle Gold gecertificeerd. Drie decoratieve dessins, een groot kleurverloop en 2 basics.

lees meer

07 april 2016

Vescom explores the effects of a phygital world on wallcovering

During the annual Milan Design Week (12-17 April) we will exhibit a unique digital printed wallcovering at What’s the Matter?, an experiential exhibition curated by Frame magazine. Here's a sneak preview!

lees meer

14 maart 2016

Creëer focus en elke sfeer die u wenst

Met Moroni en Namal voegt Vescom een nieuwe gordijn- en meubelstof toe aan haar collectie. Twee probleemoplossers. Moroni voor toepassing in ruimten waar het volledig donker moet zijn en Namal voor stoffering wanneer een hoge slijtvastheid van de meubelbekleding vereist wordt. Beide producten hebben een krachtige uitstraling en zijn verkrijgbaar in een grote kleurenserie.

lees meer

25 januari 2016

Stevige structuur en kleur

Een goede start van 2016… Drie nieuwe dessins vinyl wandbekleding en een nieuwe kleurenserie voor de klassieker Colour Choice. Met deze update toont Vescom de diversiteit van de collectie. Voor iedere ruimte een geschikt dessin!

lees meer

30 november 2015

Luxe, eigentijds en veelzijdig

Wallcovering 04 textile: 13 dessins, 243 kleuren. Een veel-zijdige collectie met aandacht voor verschillende materialen. Allover, subtiel en tactiel, comfortabel en verzachtend voor het interieur. Natuurlijke zijde, linnen, technische weefsels en non-wovens. Uitgevoerd in kleuren gekoppeld aan deze textiel-kwaliteiten. Rijk in beeld en kwaliteit. Eigentijds!

lees meer

02 november 2015

Walltalkers: beschrijfbaar, projectiescherm en magnetisch

Walltalkers wandbekleding van Vescom maakt een wand volledig bruikbaar voor presentatie doeleinden. De wandbekleding kan dienen als projectiescherm, is beschrijfbaar en droog uitwisbaar en is magnetisch. Ideaal voor kantoren, vergader-, trainings- en opleidingsfaciliteiten, marketing afdelingen en ontwerpstudio’s.

lees meer

09 oktober 2015

Kleurrijk, functioneel en duurzaam

Vescom gaat de nieuwe collectie meubelbekleding van Designtex distribueren in Europa, Zuid Amerika en Oceanië. De collectie bestaat uit maar liefst 40 dessins en biedt een grote variatie in functie, materiaalbeleving, dessin en kleur.

lees meer

07 oktober 2015

Vescom distribueert Designtex meubelbekleding

We zijn verheugd te melden dat Vescom en Designtex een strategisch partnership aangaan! De samenwerking is erop gericht om de internationale projectmarkt nog beter te bedienen met een divers productaanbod. Concreet betekent het dat Vescom de distributie voor de nieuwe collectie meubelbekleding (40 dessins) van Designtex gaat verzorgen in Europa, Zuid Amerika en Oceanië.

lees meer

15 september 2015

Zijde: luxe, elegantie, glans

Zijde heeft een natuurlijk en ambachtelijk karakter. Door de onregelmatige structuur en glans geeft dit een uitermate chique ‘look and feel’. De nieuwe collectie Textile Wallcovering VI bestaat uit 16 dessins, met 9 kwaliteiten 100% zijde en 7 zijdelooks.

lees meer