nieuws

15 september 2015

Zijde: luxe, elegantie, glans

Zijde heeft een natuurlijk en ambachtelijk karakter. Door de onregelmatige structuur en glans geeft dit een uitermate chique ‘look and feel’. De nieuwe collectie Textile Wallcovering VI bestaat uit 16 dessins, met 9 kwaliteiten 100% zijde en 7 zijdelooks.

lees meer

30 juni 2015

Verschillende karakters, bijzondere uitstraling

Drie nieuwe, maar heel verschillende dessins en een recolor voor Sagara. De diversiteit en uitstraling van deze kwaliteiten, van uni tot specifiek materiaalgevoel, maken een ruimte extra bijzonder. De dessins hebben zeer verschillende karakters, zijn natuurlijk en vriendelijk. Een perfecte aanvulling voor de Vescom collectie.

lees meer

26 mei 2015

Nieuw: dim out en multicolor zijdelook

Met enthousiasme introduceert Vescom dit voorjaar twee nieuwe gordijnstoffen. De soepel vallende dim out, Iseo. En de licht glanzende multicolor zijdelook, Ombo.

lees meer

14 april 2015

Bezoek onze showroom in Milaan

Tijdens de Milan Design Week 2015 toont Vescom haar nieuwste introducties op het gebied van wandbekleding, meubel- en gordijnstoffen. Ook presenteren wij in onze showroom de laatste ontwikkelingen voor wandbekleding+print.

lees meer

07 april 2015

Verfijnde wolmelange

Vescom introduceert dit voorjaar de nieuwe meubelstof Balta. Deze wolmelange (80% wol / 20% polyamide) met fijne en zachte structuur is uitgevoerd in 19 zakelijke, maar aangenaam zachte tinten.

lees meer

23 februari 2015

Rijke kleurenseries, natuurlijke dessins

Vescom introduceert een update van de collectie vinyl wandbekleding. Drie nieuwe dessins: Tupai, Chambri en Larak en een nieuwe kleurenserie voor Valencia.

lees meer

12 januari 2015

Update Xorel textile wallcovering

Vescom begint het jaar met een update van de collectie Xorel textile wallcovering. Twee nieuwe biobased dessins – Twine en Tangle – en nieuwe kleurenseries van de bekende kwaliteiten Meteor en Flux. Alle vier de dessins zijn Cradle to Cradle Silver gecertificeerd.

lees meer

16 oktober 2014

Nieuwe collectie transparante gordijnstoffen

Curtain 03, de nieuwe collectie transparante gordijnstoffen van Vescom, bestaat uit maar liefst tien nieuwe kwaliteiten. De collectie is bijzonder door de unieke combinatie van functie, schoonheid en materiaalexpressie, gekoppeld aan contracteigenschappen.

lees meer

22 september 2014

Silica: nieuwe kwaliteit meubelbekleding met chique uitstraling

Uitgevoerd in maar liefst 22 kleuren. Eenvoudig te stofferen, optimaal reinigbaar en zeer slijtvast. Silica is een welkome aanvulling op de toch al zeer uitgebreide collectie.

lees meer

26 juni 2014

Luxe tinten, frisse highlights

Vijf nieuwe dessins: Bolter, Geneva, Salto, Safra en Solid. Tevens een nieuwe kleurenserie voor Pleso. Een introductie vinyl wandbekleding met zeer gevarieerde dessins en een groot kleuraanbod.

lees meer