nieuws

14 april 2015

Bezoek onze showroom in Milaan

Tijdens de Milan Design Week 2015 toont Vescom haar nieuwste introducties op het gebied van wandbekleding, meubel- en gordijnstoffen. Ook presenteren wij in onze showroom de laatste ontwikkelingen voor wandbekleding+print.

lees meer

07 april 2015

Verfijnde wolmelange

Vescom introduceert dit voorjaar de nieuwe meubelstof Balta. Deze wolmelange (80% wol / 20% polyamide) met fijne en zachte structuur is uitgevoerd in 19 zakelijke, maar aangenaam zachte tinten.

lees meer

23 februari 2015

Rijke kleurenseries, natuurlijke dessins

Vescom introduceert een update van de collectie vinyl wandbekleding. Drie nieuwe dessins: Tupai, Chambri en Larak en een nieuwe kleurenserie voor Valencia.

lees meer

12 januari 2015

Update Xorel textile wallcovering

Vescom begint het jaar met een update van de collectie Xorel textile wallcovering. Twee nieuwe biobased dessins – Twine en Tangle – en nieuwe kleurenseries van de bekende kwaliteiten Meteor en Flux. Alle vier de dessins zijn Cradle to Cradle Silver gecertificeerd.

lees meer

16 oktober 2014

Nieuwe collectie transparante gordijnstoffen

Curtain 03, de nieuwe collectie transparante gordijnstoffen van Vescom, bestaat uit maar liefst tien nieuwe kwaliteiten. De collectie is bijzonder door de unieke combinatie van functie, schoonheid en materiaalexpressie, gekoppeld aan contracteigenschappen.

lees meer

22 september 2014

Silica: nieuwe kwaliteit meubelbekleding met chique uitstraling

Uitgevoerd in maar liefst 22 kleuren. Eenvoudig te stofferen, optimaal reinigbaar en zeer slijtvast. Silica is een welkome aanvulling op de toch al zeer uitgebreide collectie.

lees meer

26 juni 2014

Luxe tinten, frisse highlights

Vijf nieuwe dessins: Bolter, Geneva, Salto, Safra en Solid. Tevens een nieuwe kleurenserie voor Pleso. Een introductie vinyl wandbekleding met zeer gevarieerde dessins en een groot kleuraanbod.

lees meer

08 mei 2014

Stoer en robuust, zacht en aangenaam

Robuust en ruig. Dat is onze nieuwe meubelstof Hestan. Maar bij nadere beschouwing ook verrassend zacht en aangenaam. De 100% Trevira CS meubelstof is een échte toevoeging aan onze bestaande collectie.

lees meer

14 april 2014

Gordijnstoffen met verticaal weefeffect

Opvallend, maar niet dominant. Dat is een goede typering van de twee nieuwe gordijnstoffen Naltar en Erwa. Beide kwaliteiten tonen een verticaal weefeffect. Subtiel maar bijzonder. Omdat ook deze stoffen voldoen aan de hoge eisen van de projectmarkt, is de toepasbaarheid optimaal.

lees meer

02 2014

Vescom opent showroom en kantoor in Milaan

Tijdens de Milan Design Week 2014 opent Vescom haar nieuwe showroom en kantoor in Milaan.

lees meer