wallcovering 

Onze collectie wandbekleding bestaat uit vinyl en textiel wandbekleding en geeft keuze uit zo’n 90 dessins in meer dan 2.000 kleuren. De mogelijkheden van Digital Wallcollection en +print bieden een eigen toevoeging aan vinyl wandbekleding. Digital Wallcollection is een online collectie vinyl wandbekleding. Met de online wallcreator kunt u bestaande dessins customizen en plaatsen in de ruimte. Met +print kan wandbekleding en meubelbekleding worden geprint met een beeld naar eigen keuze.

 

vinyl wandbekleding

Vinyl is een wandafwerkingsmateriaal met functionele eigenschappen. In combinatie met een drager van katoen is het bijzonder sterk, duurzaam, licht- en kleurecht, bestand tegen krassen en stoten, naadloos aan te brengen en eenvoudig te onderhouden. Onze vinyl wandbekleding gaat gemakkelijk tien tot vijftien jaar mee.

Vinyl wandbekleding van Vescom biedt een oplossing wanneer duurzaamheid of hygiëne een belangrijk vereiste is. Het is geschikt voor toepassing in ruimten die aan strenge eisen van hygiëne moeten voldoen. Voor extra bescherming tegen vlekken en chemicaliën, is vinyl wandbekleding verkrijgbaar met Vescom Protect.

 

textiel wandbekleding

De textiel wandbekleding van Vescom reflecteert de natuur in het interieur. Met katoen, linnen, zijde en synthetische vezels bieden we een grote variatie aan warme en breed toepasbare materialen. Er zijn vele kleuren en dessins, voor zowel residentiële als zakelijke omgevingen. Met textiel wandbekleding brengt Vescom een interieur tot leven.

zoeken in wallcovering

vinyl wandbekleding

textiel wandbekleding

kleur

beeld