Creëer focus en elke sfeer die u wenst 

Nieuwe gordijn- en meubelstof 

Met Moroni en Namal voegt Vescom een nieuwe gordijn- en meubelstof toe aan haar collectie. Twee probleemoplossers. Moroni voor toepassing in ruimten waar het volledig donker moet zijn en Namal voor stoffering wanneer een hoge slijtvastheid van de meubelbekleding vereist wordt. Beide producten hebben een krachtige uitstraling en zijn verkrijgbaar in een grote kleurenserie.

100% black out

De volledig verduisterende gordijnstofMoroniheeft een katoen uitstraling en valt zeer soepel. Deze black out is functioneel en een welkome aanvulling op de andere verduisterende gordijnstoffen Iseo, Bedra en Tavira. Moroni is verkrijgbaar in 23 actuele, frisse en heldere kleuren.

60.000 Martindale

De meubelstof Namal heeft een subtiel gemêleerde crêpe structuur. De stof heeft een uitstekende slijtvastheid (Martindale > 60.000 toeren), wrijfechtheid en lichtechtheid. Met een uitgebreid kleurenpalet van 42 kleuren is Namal breed toepasbaar. Warme tinten koraalrood, koele tinten ijsblauw en verschillende neutralen. Namal is door de functionele eigenschappen bijzonder geschikt voor toepassing in een office omgeving.