gordijnstoffen 

Vescom gordijnstoffen voorzien in een naadloze oplossing – letterlijk, indien gewenst. De collectie combineert functionaliteit met schoonheid en met de flexibiliteit waar vaste klanten van Vescom op zijn gaan vertrouwen. De collectie gordijnstoffen bevat uni’s, dessins en transparanten, alsmede geluidsabsorberende gordijnen en black-out en dim-out verduisteringsgordijnen in meer dan 37 technische kwaliteiten. Deze kunnen allemaal worden geleverd in ruim 600 kleuren.

Dankzij innovaties in de garenproductie komt Vescoms gordijnstoffencollectie tegemoet aan ieders persoonlijke smaak op het gebied van structuur, dessin, kleur en materiaalexpressie. Elk dessin brengt een heel eigen stijl en sfeer met zich mee. Zo is er voor elk interieur een passende oplossing. De gordijnstoffen zijn brandvertragend, kleurecht, functioneel en duurzaam. Daardoor zijn ze optimaal toepasbaar in de internationale projectmarkt.

transparante akoestische gordijnstoffen

Vescom levert Carmen, Marmara en Formoza, gordijnstoffen die ondanks hun transparantie en lichtheid een geluidsabsorptie van maar liefst 0,5 tot 0,6 alphaw realiseren. Toepassing van deze gordijnstoffen verkort nagalm, dempt geluid en verbetert de verstaanbaarheid in projectomgevingen zoals kantoorruimten, vergaderzalen, restaurants, hotellobby’s en multifunctionele ruimten. De stoffen zijn brandvertragend en voldoen aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102. De stoffen zijn ontwikkeld en ontworpen door Annette Douglas en worden geproduceerd door Vescom.