Diversiteit en rijkheid 

Nieuwe dessins vinyl wandbekleding 

Twee nieuwe, maar contrasterende dessins vinyl wandbekleding – Cantin en Kilby - en nieuwe kleurenseries van de bekende kwaliteiten Trinity en Detroit. Met deze update biedt Vescom een spannende bandbreedte van diversiteit, structuur en rijkheid in materiaal. Een perfecte aanvulling op de collectie!

rijke structuur

De rijke structuur van Cantin suggereert diepte en 3D effect. Het uitgesproken reliëf in combinatie met de 12 metallic kleuren, geeft een luxe-gevoel en brengt de wandbekleding nog meer tot leven.

 

De tegenhanger van het meer uitgesproken dessin Cantin, is de ingetogen, breed inzetbare Kilby. De textiele structuur, met vlakke nerf en linnenachtig gevoel geeft een vriendelijke uitstraling. De grote kleurenserie (31 kleuren) is divers en omvat naturellen, maar ook actuele, heldere en frisse tonen als saffraan, koraalrood, denimblauw en nieuwe aqua- en groentinten.

De verticale streep met een meerkleurig, onregelmatig streeppatroon, geeft de Trinity een spannend en rijk geheel. De ingetogen en donkere coloriets van de eerdere Trinity maken plaats voor lichtere en meer uitgesproken actuele kleurencombinaties (19 kleuren), zoals turquoise/aqua, aubergine, mauve en warme grijzen.

 

Detroit is uitgevoerd in 25 nieuwe, actuele uni-kleuren, geïnspireerd op Japanse en Scandinavische papierkleuren. Het fijne, overall emboss maakt de wand levendig en tactiel, zonder aanwezig te zijn. Detroit is makkelijk toepasbaar dankzij het brede aanbod van naturellen en wittinten.

 

vinyl wandbekleding

Vescom vinyl wandbekleding is bijzonder sterk, hygiënisch, duurzaam, licht- en kleurecht, bestand tegen krassen en stoten, naadloos aan te brengen en eenvoudig te onderhouden. Voor extra bescherming tegen vlekken en chemicaliën, is vinyl wandbekleding verkrijgbaar met Vescom Protect.