3 nieuwe sfeervolle gordijnstoffen  

Kleurenmelanges met een natuurlijke en luxe uitstraling 

Vescom breidt haar collectie uit met drie nieuwe sfeervolle gordijnstoffen: Dolin, Coron en Farasan. Deze stoffen hebben elk een eigen structuur en bestaan uit een menging van verschillende kleurtonen. Daardoor zijn ze eenvoudig toepasbaar en gemakkelijk te combineren met ieder interieur. Uitermate functioneel!

Dolin is een licht gestructureerde melange en heeft een linnen look. De stof is mat met een subtiele glans. In combinatie met de 9 beschikbare softe kleuren voorziet Dolin het interieur van een zachte en natuurlijke uitstraling.

Coron (20 kleuren) heeft een geweven lengte structuur met een natuurlijke glans. De onregelmatige ribstructuur zorgt voor een 3d optiek en creëert een warme en luxe sfeer!

 

Farasan transformeert ieder interieur tot een ruimte met stijl en klasse. Deze contrastrijke multicolour heeft dankzij haar natuurlijke glans een chique en luxe uitstraling. Farasan is extra breed (± 3 mtr.) en daardoor naadloos te confectioneren. Beschikbaar in maar liefst 16 bijzondere kleuren zoals smaragd, amber, kobalt en jade.