Nieuwe generatie transparante akoestische gordijnstoffen 

Innovatief, elegant en hoogwaardig 

Vescom blijft innoveren en breidt haar collectie uit met twee nieuwe transparante akoestische gordijnstoffen: Corsica en Capri. Stoffen met een uitgesproken textuur door het gebruik van verschillende garens, een spel van mat en glanzend. Beide kwaliteiten zijn een natuurlijke doorontwikkeling op de drie bestaande transparante akoestische stoffen Carmen, Marmara en Formoza. Allemaal uit eigen weverij!

Met deze stoffen verwelkomt Vescom niet alleen twee acoustics met uitstekende geluiddempende waarden (alphaw 0.65); Corsica en Capri zien er ook stijlvol uit en komen perfect tot hun recht in een open ruimte. Of het nu gaat om een hotellobby, vergaderruimte, of een kantooromgeving. Extra bijzonder aan Corsica en Capri is dat de stoffen lichtdoorlatend zijn; een kenmerk dat in tegenspraak lijkt met geluidsabsorptie. De stoffen zijn zo licht en doorschijnend dat ze verbinden, in plaats van een ruimte verdelen. Corsica en Capri zijn bovendien buitengewoon zacht, en toch sterk en hoogwaardig.

Corsica: natuurlijke linnenlook 

Corsica bewijst dat esthetiek en functionaliteit goed samengaan. Ondanks de hoge akoestische waarde heeft de kamerhoge stof een vriendelijke textiel uitstraling met een softe linnenlook. Daarnaast zorgt deze gordijnstof voor een behaaglijke sfeer. Corsica kenmerkt een prachtig melange effect, is beschikbaar in een brede range aan natuurlijke kleuren én laat zich uitstekend combineren met andere linnenachtige stoffen.

vraag gratis staal Corsica aan

Capri: functionele elegantie  

Gordijnstof Capri draagt evenals Corsica op een positieve manier bij aan zowel het gehoor- als comfort niveau in een ruimte. De stof voelt aangenaam en soepel. Capri heeft een chique uitstraling en biedt een kleurenpallet van bijzondere metallic tinten zoals brons, zilver en platina.

vraag gratis staal Capri aan

collectie transparante akoestische gordijnstoffen 

Vescoms collectie transparante akoestische gordijnstoffen bestaat uit vijf unieke kwaliteiten. Ze zijn licht- en kleurecht, brandwerend en veilig, functioneel, duurzaam en in vele gevallen wasbaar op hoge temperaturen en Oeko-Tex gecertificeerd.

lees meer over alle acoustics