linnen wandbekleding van Vescom haalt de natuur naar binnenneutrale kleuren uit de collectie linnen wandbekledingmaterialen voor een
natuurlijk interieur

linnen wandbekleding 

De collectie linnen wandbekleding van Vescom wordt gemaakt door mensen, voor mensen – met de beste technieken die vandaag de dag beschikbaar zijn.

materialen voor een natuurlijk interieur 

De collectie linnen wandbekleding van Vescom is onderdeel van een groter productaanbod waarmee je de natuur naar binnen haalt.

lees deze blog

vinyl meubelbekleding 

De collectie vinyl meubelbekleding van Vescom heeft de uitstraling van textiel of leer en de uitstekende functionaliteit en bestendigheid van een hufterproof materiaal.

Vescom Protect 

Wandbekleding die bestand is tegen intensieve reiniging en desinfectie, zonder haar schoonheid te verliezen.

wij zijn Vescom 

Kwaliteit in functie en vormgeving; daar gaat het om bij Vescom. We ontwikkelen, produceren en distribueren wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen. Onze producten worden toegepast in de internationale projectmarkt, voornamelijk in de segmenten hospitality, zorg, retail, kantoren en het onderwijs.

lees meer over Vescom

wandbekleding 

Geen compromis op het gebied van design en functie: de collecties vinyl en textiel wandbekleding van Vescom bieden u het beste van beide werelden. Met meer dan 150 dessins en meer dan 2.000 kleuren - naast Vescom’s digitaal geprinte wandbekleding - biedt de collectie een oplossing voor elk interieur. Maak ruimtes functioneel en duurzaam met vinyl, voeg diepte en luxe toe met tactiele textielen of maak van een eenvoudig oppervlak een inspiratiebron voor creativiteit.

meubelbekleding 

De unieke collectie meubelbekleding van Vescom combineert functionaliteit met schoonheid. De uitgebreide collectie bevat ruim 30 dessins in meer dan 700 kleuren. Dankzij de zichtbare verbanden tussen onderdelen van Vescoms gehele portefeuille, worden gebruikers uitgedaagd om speelse combinaties te creëren van toon en structuur.

gordijnstoffen 

Zachte en verfijnde ruimtelijke oplossingen. Dompel ieder interieur in comfort en rust, verbind of verdeel een ruimte, verduister of dim het daglicht: het is allemaal mogelijk met de collectie gordijnstoffen van Vescom. Of u nu op zoek bent naar uni’s, dessins of transparante gordijnstoffen, Vescom heeft voor elke ruimte de ideale oplossing.