Uitstraling van textiel,  
functionaliteit van vinyl 

Nieuwe vinyl meubelbekleding 

De zachte en aangename uitstraling van textiel, gecombineerd met de functionele eigenschappen van vinyl meubelbekleding. Dat bieden Jemo en Scott. Twee nieuwe kwaliteiten in ruime en verrassende kleurenseries.

Scott (18 kleuren) heeft een fijne weefstructuur en doet denken aan een linnenweefsel. Jemo (21 kleuren) is de bijpassende ton-sur-ton uni met een lichte glans. Bijzonder vriendelijk, gastvrij en uitnodigend, maar tegelijkertijd functioneel en hufterproof.

 

De kleurmelanges zijn bijzonder en gedurfd. Soft en chique. Zacht roze, safraan, goud, jeans blauwen en diverse neutralen. Doordat de kleuren van Jemo en Scott met elkaar in harmonie zijn, kunnen de dessins perfect gecombineerd worden. Ideaal om mee te spelen of verschillende zones te creëren in een interieur.

 

De nieuwe kwaliteiten zorgen voor een krachtige toevoeging aan de Vescom collectie. Optisch en technisch van hoge kwaliteit en daardoor breed toepasbaar in de projectmarkt, met name in de hospitality sector, retailmarkt en de zorg- en onderwijssector.

functioneel

Vescom vinyl meubelbekleding is samengesteld uit een kunststof bovenlaag met een katoenen drager. Het gewicht van 800 gr/m2 staat garant voor een zeer stevig product met een lange levensduur. De producten zijn brandwerend, slijtvast (Martindale > 125.000 toeren), wrijfecht (5), lichtecht (7-8) en IMO gecertificeerd. Bovendien in hoge mate bestand tegen urine-, bloed- en transpiratievlekken.

 

Vinyl meubelbekleding van Vescom is hygiënisch en bestand tegen bacteriën. De meubelbekleding is vuil- en vetbestendig en voldoet aan strenge hygiënische veiligheidsvoorschriften.

 

Daarnaast is het soepel te verwerken, onderhoudsvriendelijk en laat zich eenvoudig reinigen met Vescom cleaner.