Zes nieuwe en veelzijdige meubelstoffen 

Nóg meer keuze- en combinatiemogelijkheden 

De collectie meubelstoffen van Vescom wordt wederom uitgebreid. Deze keer met drie recolours voor klassiekers Zanzibar, Ariana en Lani, en drie nieuwkomers: Eliot, Burton en Noss. Producten die zich onderscheiden op het gebied van structuur, uitstraling, kleur, diversiteit en materialiteit. Stijlvol en ook nog eens zeer sterk. De zes stoffen, geproduceerd in Vescom’s eigen weverij, bieden keuzes in chenille, bouclé, wol, velours, uni’s en melanges. Bijzonder is dat deze stoffen ook perfect te combineren zijn binnen één project.

nieuwe kleurenseries voor Zanzibar en Ariana 

Vescom is al decennialang specialist in het weven van mohair velours stoffen. Zanzibar en Ariana zijn daarvan het tastbare bewijs. Luxe, hoogwaardig en natuurlijk. Zacht, aangenaam, comfortabel, chique en zeer duurzaam. Zanzibar staat bekend om haar matte uitstraling en is daardoor breed toepasbaar. Het volledig nieuwe kleurenpallet is voorzien van poederachtige kleuren: van zachte neutralen tot kleuraccenten als spiced honey, cinnamon, petrol en bordeaux rood.

 

Ariana wordt juist geroemd om haar glanzende uitstraling. Het vernieuwde kleurenpallet bestaat uit 35 kleuren: van chique pastel- en poedertinten tot accenten als roest, petrol, smaragd, mauve, violet en roze. Beide stoffen zijn duurzaam, sterk, zeer slijtvast en komen, mede dankzij hun akoestische waarden, perfect tot hun recht in een theater- of hospitality omgeving.

Lani: geheel nieuwe kleurenserie 

Ook klassieker Lani is beschikbaar in een geheel nieuwe kleurenserie. Deze meubelstof is een geweven wolvilt met een duidelijke weefoptiek en een zeer hoge slijtvastheid: 250.000 rubs Martindale. Lani is een uni, in tegenstelling tot Vescom’s wolmelanges Lamu en Wolin. Het kleurenpallet is geactualiseerd met 56 softe, comfortabele kleuren die zich uitstekend lenen voor officeprojecten.

Eliot, Burton en Noss: zeer sterk en makkelijk toepasbaar 

Nieuwkomers Eliot, Burton en Noss laten zich makkelijk combineren en stofferen. De stoffen zijn zeer sterk, uiterst slijtvast, 100% brandvertragend en makkelijk toepasbaar. Bijkomend voordeel: vuil valt minder op, doordat het melanges zijn.

Eliot is een bouclé met een moderne, grafische uitstraling en een crispy gevoel. Eliot oogt sportief en stoer, en komt goed tot haar recht in office omgevingen en moderne hotelinterieurs. De stof is beschikbaar in 18 kleuren, met krachtige accenten zoals helderblauw, geel, oranjekoper en koraalrood. Burton, corresponderend met Eliot, is een overall melange bouclé en is beschikbaar in 23 volle kleuren zoals koraalrood en frisgeel.

Noss: chenille met een softe touch 

Noss is een chenille met een softe touch, die ondanks haar zachtheid toch zeer sterk is. De stof is daardoor erg geschikt voor de hospitality markt. Toepasbaar in 24 kleuren, waaronder vooral vergrijsde kleuren en poederachtige pastellen.

omvangrijk programma 

Zanzibar, Burton en Noss worden toegevoegd aan binder upholstery 01. Lani, Eliot en Ariana worden toegevoegd aan binder upholstery 02. Het actuele programma van Vescom bestaat uit wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen voor de projectmarkt.

lees meer over onze meubelstoffen