Creative Heroes Award 2017 

Trotse sponsor Creative Heroes Award 

Vescom Nederland is trotse sponsor van de Creative Heroes Award. Deze award eert de mensen achter de vele baanbrekende concepten en innovaties die ons land voortbrengt. Op 29 juni viert Creative Heroes Award de kracht van creativiteit tijdens haar feestelijke uitreiking in Amsterdam.

“Vescom ondersteunt deze nieuwe prijs, omdat we graag creatief toptalent in het zonnetje willen zetten. Het is mooi wanneer nu eens niet het project zélf, maar de personen/ creatieven, de organisaties en de samenwerkingen achter vele creatieve projecten in de spotlights worden geplaatst. Achter elk mooi project schuilt immers een succesvolle ontwerper, bureau en samenwerking!“, aldus Herman Reith, Directeur Vescom Nederland.

Het doel van de Creative Heroes Award is ondernemend en ontwerpend Nederland een nationaal platform bieden dat een positieve bijdrage levert aan het succes en de impact van de creatieve sector. Het platform richt zich specifiek op creatieven die concepten en ontwerpen voor ruimtelijke toepassingen ontwikkelen.

 

In totaal kent de jury 12 prijzen toe. Prijzen voor beste creatief, beste organisatie en beste samenwerking worden uitgereikt in de categorieën Architectuur, Interieur en Product. De categorie – next generation – kent prijzen toe aan beste Young Talent, beste Start-up en beste Co-Creation.

 

De genomineerden zijn inmiddels bekend! Kijk voor meer informatie op www.creativeheroesaward.com.