Gordijnstoffen geïnspireerd door de natuur 

Sympathiek, zacht en comfortabel 

Vescom verrijkt haar collectie met gordijnstoffen die zijn geïnspireerd door de natuur: Liran, Faray en Mioko. Alle drie hebben ze een warme, natuurlijke uitstraling en een uitgebreid kleurenpalet. Vanwege het organische en natuurlijke karakter laten de stoffen zich perfect combineren met de nieuwe wandbekleding dessins Onari, Greenbo en Millwood. Samen vormen ze een stijlvol en natuurlijk geheel en creëren ze een warme en comfortabele sfeer!

Liran heeft een wollige, zachte look én een prachtige glans. De stof is verkrijgbaar in 15 lichte naturellen en poedertinten en is makkelijk toepasbaar in ieder projectinterieur.

Mioko blijft een solide basisproduct. Bekend om zijn softe look en mooie, elegante glans. Het nieuwe kleurenpalet met keuze uit 33 kleuren, biedt een welkome variatie van lichte tinten. De neutralen worden afgewisseld met koele uni’s, grijze nuances en modekleuren.

Faray staat bekend om zijn natuurlijke en organische look. Het volledig nieuwe kleurenpalet van 18 tinten kenmerkt een verticaal organisch patroon geïnspireerd door de natuur. De stof is tweezijdig te gebruiken, dat maakt Faray bijzonder!

“Wandbekleding en gordijnstoffen vormen een natuurlijk geheel binnen een ruimte.

Samen creëren ze een warme en comfortabele sfeer”

Christiane Müller, Vescom Design Director