Vinyl wandbekleding met luxe textielgevoel 

Comfortabel en verzachtend 

Het comfortabele, luxe en zachte gevoel van textiel, met de praktische voordelen van vinyl wandbekleding. Dat bieden Palena, Sylvan, Hauki en Tessera. Twee nieuwe kwaliteiten, Palena en Sylvan, en twee klassiekers, Hauki en Tessera. Een uitbreiding van de collectie vinyl wandbekleding met luxe dessins die meer tactiliteit, kleur en gelaagdheid laten zien.

Palena heeft de optiek van een linnen in een verticale visgraat structuur. De 19 linnenkleuren zijn neutraal, clean en zacht.

 

Sylvan is een all-over zijdelook in ton-sur-ton en multicolor kleuren. 23 karakteristieke textielkleuren. Chique, in diverse tonen. Luxe kleurencombinaties, zoals lichtblauw met koper en donkerblauw met goud.

De inmiddels wereldberoemde Hauki laat haar scherpe verticale lengtestructuur zien in een volledig nieuw kleurbeeld. Het aantal kleuren is fors uitgebreid naar 27! Met name de neutralen. Bovendien zijn er verrassende en uitgesproken kleuren toegevoegd, zoals zwart, jeansblauw, goud, zilver, taupe, roze en turquoise.

 

Tessera, met haar fijne, horizontale, zijde structuur kent ook een uitbreiding in kleur (34). Rijke en luxe zijde kleuren zijn toegevoegd. De alom gewaardeerde Tessera kleuren zijn gebleven. Door de toevoeging van metallics kent de nieuwe Tessera nu ook diepere tinten.

 

Hauki en Tessera zijn, door hun architectonische en comfortabele uitstraling en hun groot aanbod in neutrale tinten, voor ieder interieur geschikt.